VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Lucrări ale artiștilor moldoveni expuse la Salonul de Artă de la Vittel, Franța

Artiștii moldoveni au fost prezenți la Salonul Internațional de Pictură și Sculptură de la Vittel, Franța.

”200 de artiști din întreaga lume și-au expus lucrările în cadrul acestei ediții, 4 fiind din Moldova. Ambasada Republicii Moldova a fost alături de noi cu întreaga echipă, fapt care ne-a bucurat mult!”, a scris pe pagina ei de pe o rețea socială, Galina Vieru, artist plastic.

Galina Vieru a precizat că este onorată alături de colegi să povestească lumii despre Republica Moldova prin cele mai înalte valori precum este arta. Salonul poate fi vizitat până în 23 iulie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.