VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Lotul național de haltere a mai cucerit șase medalii la Campionatele Europene

Lotul național de haltere a cucerit alte șase medalii la Campionatele Europene, rezervate sportivilor cu vârsta sub 15 și 17 ani, care se desfășoară la Salonic, Grecia.

Pe tabloul feminin, la categoria de greutate de până la 64 kg a vârstei sub 15 ani, Anastasia Ilnițcaia s-a situat pe locul II la proba smuls, cu rezultatul de 72 kg și a cucerit medalia de argint, transmite Moldpres.

La proba aruncat, ea a s-a clasat pe locul VI, cu rezultatul de 82 kg, însă la total, a acumulat 154 kg, ceea ce i-a permis să completeze podiumului de premiere la această categorie de greutate și să intre în posesia medaliei de bronz.

Alte patru medalii la europenele de haltere din Grecia, au fost cucerite de lotul național în concursul masculin, a categoriei de vârstă juniori.

Dan Betca a cucerit trei medalii de argint și a devenit vicecampion european în categoria de până la 61 kg, iar Danu Secrieru, care a ridicat la proba smuls 99 kg, a intrat în posesia medaliei de argint, la categoria de greutate de până la 55 kg.

Până în prezent, cel puțin 14 disțincții au fost cucerite de lotul național de haltere la Campionatele Europene, U-15 și juniori, de la Salonic, Grecia.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.