VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Locuitorii și vizitatorii capitalei pot astăzi să-și testeze gratuit alunițele

Locuitorii și vizitatorii orașului Chișinău pot astăzi să-și testeze gratuit nevii pigmentari (alunițele) cu ajutorul unui dermatoscop și să apeleze la consultația medicilor dermatologi. Acțiunea are loc în cadrul campaniei naționale „Fii în siguranță la soare”, care se va desfășura pe toată perioada sezonului estival, transmite IPN.

În sectorul Centru, campania se desfășoară astăzi pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 6, de la ora 10.00 și până la 19.00.

Această campanie are ca scop depistarea precoce a cancerului de piele și a schimbărilor suspecte în aspectul pielii, oferind astfel oportunitatea de a obține un diagnostic timpuriu, cu potențialul de a salva vieți.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.