VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

LIVE // EUROATLANTICA, 08.06.2024, ORA 10:00

„Când aveau loc acele operațiuni militare la granița Ucrainei ale armatei ruse, în mare parte inteligența americană a anunțat despre asta până la începerea războiului, că Rusia se pregătește să năvălească asupra Ucrainei. Mesajul de susținere a fost foarte clar. SUA se pronuță pentru continuarea susținerii reformelor democratice în Ucraina și împotriva războiului”, Alla Roșca. Ce subiecte au mai discutat Ion Tăbârță și invitata sa Alla Roșca, co-fondatoare CID NATO.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.