VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Dirijorul Mihai Amihalachioaie, condus pe ultimul drum. Ceremonia funerară de la Cimitirul Central

Maestrul și dirijorul Mihai Amihalachioaie este condus astăzi, 14 februarie, pe ultimul drum.

De dimineață a avut loc ceremonia funerară la Palatul Național „Nicolae Sulac”, iar acum are loc procesiunea din Cimitirul Central din Capitală, acolo unde artistul va fi înmormântat. Amintim că, maestrul în Artă s-a stins din viață fiind necruțat de o boală. Acesta urma să împlinească, pe 23 februarie, 63 de ani.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.