VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

&body=https://voceabasarabiei.md/lista-locatiilor-din-capitala-unde-se-vor-organiza-targuri-cu-produse-autohtone-in-weekend-3/" title="Email" >
Email

În acest weekend în sectoarele Capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone.

Potrivit Primăriei Capitalei, acțiunile au drept scop susținerea producătorilor autohtoni și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Botanica, pe bd. Dacia, 16/1, va avea loc Târgul de weekend al producătorilor autohtoni, organizat de AO „Perspectiva", în colaborare cu Pretura de sector.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 26 noiembrie 2022, va avea loc târgul „EcoLocal", cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În același sector, Parcul „Alunelul", Calea Ieșilor, 11/4, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest", desfășurat în colaborare cu Pretura Buiucani.

În sectorul Centru, pe adresele: str. N. Testemițanu, 13 și str. N. Testemițanu, 30, vor avea loc iarmaroace cu fructe și legume cultivate de producătorii autohtoni.

Pe str. Tiraspol, 5-9 (în preajma Gării) va avea loc Târgul de vechituri.

În sectorul Râșcani, pe adresele:Calea Orheiului, 109/2 și str. Ceucari 8, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În același sector, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone.

&body=https://voceabasarabiei.md/lista-locatiilor-din-capitala-unde-se-vor-organiza-targuri-cu-produse-autohtone-in-weekend-3/" title="Email" >
Email

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.