VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Lista celor 10 candidați din Capitală care nu au acumulat nici 500 de voturi

Conform rezultatelor preliminare publicate de CEC, după procesarea tuturor celor 305 procese verbale din municipiul Chișinău, candidatul MAN, Ion Ceban, a câștigat alegerile din primul tur.

Pe locul doi s-a clasat candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Lilian Carp, care a acumulat 28,23 % din sufragii, iar pe locul trei se situează candidatul Partidului Socialiștilor, Adrian Albu, cu 4,52% din voturi.

La polul opus se află candidații care nu au acumulat nici 500 de voturi.

Vocea Basarabiei vă prezintă mai jos top 10 candidați cu cele mai slabe rezultate la alegeri:

Ruslan Popa (PPNOI)- a obținut doar 81 de voturi

Andrei Munteanu (PPN) – 113 voturi

Anatolie Prohnițchi (PVE)- 153 de voturi

Tatiana Platon (PPFASM)- 164 voturi

Alla Popova (PPM)- 251 de voturi

Roman Mihăeș (PNL) – 315 voturi

Ștefan Urîtu (PPVP) – 329 voturi

Arina Spătaru (ALDE) – 343 de voturi

Mihail Poleanschi (PACCC) – 388 de voturi

Andrei Donică (M.P „SPERANŢA – НАДЕЖДА”) – 486 de voturi.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.