VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Consiliul municipal Chișinău, din nou fără o majoritate

Primarul Capitalei, Ion Ceban, nu se va bucura de susținerea unei majorități în viitorul consiliu municipal. Formațiunea edilului, MAN, va fi reprezentată de 20 de aleși din totalul celor 51 de consilieri ai CMC.

Tot 20 de mandate va avea și Partidul Acțiune și Solidaritate. Socialiștii vor fi reprezentați, conform unei redistribuiri publicată pe alegeri.md, de șase consilieri. Doi aleși vor avea comuniștii, iar câte un mandat le-a revenit formațiunii ”Partidul Nostru”, Platformei DA și Partidului ”Renaștere”. În aceste condiții, în forul municipal al Capitalei fie va fi creată o alianță sau va fi utilizată practica votului de conjunctură, în funcție de proiectele discutate.

În lista preliminară a consilierilor municipali se regăsesc, candidatul învingător la Primăria Capitalei, Ion Ceban, candidatul PAS, Lilian Carp, candidatul PCRM, Diana Caraman, liderul Partidului DA, Dinu Plângău, dar și actualii pretori ai celor cinci sectoare din Capitală.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.