VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Lingouri de aur, ascunse de un străin, depistate pe Aeroportul Chișinău

A tăinuit mai multe lingouri de aur și intenționa să le transporte ilicit în Germania. Este vorba despre un cetățean străin, în vârstă de 68 de ani, pasager al cursei „Chișinău-Frankfurt”.

În Aeroportul Internațional Chișinău, bărbatul fost identificat în fluxul de călători de către polițiștii de frontieră în conlucrare cu funcționarii vamali.

În cadrul controlului de securitate, echipa comună a descoperit în bagajul de cală al pasagerului 16 lingouri de aur, pe care acesta nu le-a declarat.

Bunurile au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar persoana documentată riscă sancționare contravențională.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.