VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Lilian Carp: Locuitorii din municipiul Chișinău și-au dat votul și eu respect acest vot!

Candidatul PAS la funcția de primar al municipiului Chișinău, Lilian Carp, a transmis un mesaj de mulțumire chișinăuienilor, după ce a pierdut alegerile.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, politicianul a menționat că respectă alegerea locuitorilor municipiului Chișinău. Totodată, acesta a dat asigurări că programul pe care și l-a asumat va fi ghidul de acțiuni al echipei PAS în Consiliul Municipal Chișinău

Aceste alegeri locale au arătat cât de uniți putem fi, atunci când avem scopuri și obiective clare. Fiecare întâlnire, fiecare discuție, fiecare pliant sau ziar împărțit ne-a adus mai aproape de oameni și de problemele lor. Programul pe care ni l-am asumat va fi ghidul de acțiuni al echipei PAS în Consiliul Municipal Chișinău. Același lucru se va întâmpla și cu problemele semnalate de cetățeni la întâlniri, pentru care consilierii PAS vor găsi soluții. Cum spuneam, cetățeanul este cel care decide soarta orașelor și satelor în alegerile locale. Locuitorii din Municipiul Chișinău și-au dat votul – și eu respect acest vot.

Vreau să le mulțumesc celor 74.074 de oameni care au votat pentru mine și celor 84614 de cetățeni care au votat pentru echipa de consilieri PAS. Vă sunt recunoscător și vă asigur că acest act de încredere este începutul unei agende publice constructive pentru Chișinău și pentru toată țara. De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei de la PAS care s-au dedicat trup și suflet în această campanie. Am demonstrat că suntem o echipă puternică și profesionistă, iar campania pe care am făcut-o a fost strict axată pe agenda și problemele oamenilor, care sunt și vor fi o prioritate pentru noi. Continuăm să ne implicăm și să contribuim la schimbare”, a scris Carp.

Menționăm că conform rezultatelor preliminare publicate de CEC, după procesarea tuturor celor 305 procese verbale din municipiul Chișinău, candidatul MAN, Ion Ceban a obținut 50.62%, adică 132 802 de voturi, iar pe locul doi s-a clasat candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Lilian Carp, care a acumulat 28,23 % din sufragii.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.