VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Liderul de la Kiev împlinește 45 de ani. Olena Zelenska: „Îți doresc mai multe motive ca să zâmbești. Știi de ce este nevoie. Știm cu toții asta”

Astăzi președintele Ucrainei Volodimir Zelenski împlinește 45 de ani. Cu această ocazia, soția președintelui ucrainean, Olena Zelenska, i-a dedicat un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare. 

Prima Doamnă a Ucrainei susține că este adesea întrebată cu s-a schimbat soțul ei timp de un an.

„Eu mereu răspund: Nu s-a schimbat. El este același. Același om pe care l-am întâlnit când noi aveam 17 ani”. Dar de fapt ceva s-a schimbat: zâmbești mult mai puțin. De exemplu, ca în poza aceasta… a scris soția președintelui ucrainean, pe rețelele de socializare.

Prima Doamnă a scris că îi dorește sănătate și vrea să zâmbească mereu alături de Volodimir Zelenski.

Volodimir Zelenski a fost ales președinte al Ucrainei la 21 aprilie 2019, primind sprijinul a 73,22% dintre alegători. La 20 mai, a depus jurământul în fața poporului ucrainean în calitate de șef al statului.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.