VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Liderii UE au transmis mesaje de felicitare de Ziua Independenței R. Moldova

Liderii Uniunii Europene, Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen și președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, au transmis mesaje de felicitare cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova.

„La mulți ani Moldova! Cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, doresc să transmit un mesaj puternic de prietenie, solidaritate și sprijin pentru curajosul popor moldovean. Ați ales libertatea, ați ales Europa. Suntem alături de voi la fiecare pas pe drumul vostru spre UE. Casa voastră”, a scris președinta Comisiei Europene.

„Europa este Moldova. Moldova este Europa. În timp ce Republica Moldova sărbătorește Ziua Independenței, noi continuăm să sprijinim suveranitatea țării, reformele și calea sa către aderarea la UE. Poporul curajos al Republicii Moldova a ales să fie liber și să-și decidă propriul destin”, se arată în mesajul transmis de Roberta Metsola.

„La mulți ani, Republica Moldova! Treizeci și doi de ani în urmă, ați ales libertatea și independența. Suntem alături și vă sprijinim pe măsură ce vă confruntați cu impactul războiului la ușa voastră și progresați pe calea UE”, se arată în mesajul Comisiei Europene.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.