VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Lideri ai Letoniei l-au primit pe Igor Grosu în cadrul unor vizite oficiale

Primele persoane de stat din Letonia l-au primit pe șeful legislativului, Igor Grosu. Președintele Parlamentului de la Chișinău a discutat, la Riga, cu liderul leton, Edgars Rinkevics, și cu șefa executivului de la Riga, Evika Siliņa.

„Experiența Letoniei ne va ajuta în continuare să realizăm acele reforme necesare care ne vor apropia și mai mult de UE și să devenim mai conectați cu Europa”, a menționat președintele Parlamentului la întrevederea cu președintele Letoniei, Edgars Rinkevics.

În context, Igor Grosu a mulțumit oficialului pentru sprijinul deplin acordat de Letonia țării noastre în parcursul european – obținerea statutului de țară candidată și deschiderea negocierilor pentru aderarea Moldovei la Uniunea Europeană.

„Discuția cu șefa Guvernului de la Riga, Evika Siliņa, a vizat reformele implementate de țara noastră, în mod special punerea în aplicare completă a recomandărilor formulate de Comisia Europeană. Igor Grosu a reiterat determinarea de avansare în parcursul european, menționând că sprijinul leton este important în procesul de modernizare, implementare a reformelor și consolidare a instituțiilor”, se mai arată în comunicatul Parlamentului.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.