VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Licitație: Nouă loturi de pământ din Chișinău, vândute cu 31 milioane de lei

La licitația funciară de vineri au fost adjudecate loturi în sumă totală de peste 31 de milioane lei. Despre aceasta anunță Primăria Chișinău.

Potrivit sursei citate, cel mai scump teren solicitat la concurs (cu suprafața de 1,1 ha) a fost adjudecat la prețul de 18 milioane de lei, iar prețul stabilit inițial pentru acesta a fost de 10 milioane de lei.

Alte terenuri au fost adjudecate la prețuri de: 3,7 milioane lei (cu suprafața de 0,05 ha, pentru obiect compatibil cu zona R2-R3, str. Voluntarilor); 2,2 milioane, pentru obiect compatibil cu zona R2, suprafața – 0,0379 ha, str. Ipotești; 1,9 milioane lei, teren cu suprafața de 0,0518 ha, obiect compatibil cu zona R2, str. Ipotești, 1,8 milioane lei pentru construcție locativă, zona R3, cu suprafața de 0, 0520 ha, str. Nichita Smochină etc.

Loturile rămase nesolicitate vor fi expuse spre vânzare la concursurile următoare.

Aceasta este a doua licitație funciară cu strigare din anul 2024, prima având loc pe 29 martie, când au fost adjudecate 11 loturi în sumă totală de 133 milioane lei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.