VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Licitația de la Aeroportul Chișinău, din nou, anulată. Răspunsul oficial: Singura companie înregistrată nu a prezentat toate documentele necesare

Licitația pentru locațiunea spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău a fost sistată, anunță AIC într-un comunicat pe Facebook. Potrivit informației, la licitația cu strigare s-a înregistrat o singură companie, Lagardere Travel Retail, care nu ar fi prezentat, însă, toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală, transmite deschide.md.

Termenul de depunere a ofertelor de participare la licitație s-a încheiat pe 15 aprilie, la ora 17:00. Comisia de licitație s-a întrunit a doua zi în ședință, în care a examinat dosarului depus de către Lagardere Travel Retail.

„În urma examinării materialelor prezentate de către compania participantă, raportate la condițiile de calificare, membrii comisiei de licitație au constatat că compania Lagardere Travel Retail nu a prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală. Astfel, procesul de licitație cu strigare pentru locațiunea (arendă) activelor neutilizate destinate activității Travel Retail & Food and Beverages a fost sistat” se notează în comunicat.

Aeroportul anunță că licitația va fi relansată, urmând să revină cu informații suplimentare și cu calendarul de desfășurare a acesteia. Totodată în noul proces de licitație, va fi analizat cum poate fi îmbunătățit procesul pentru a atrage mai multe companii internaționale cu renume care să vrea să participe la licitație și să investească în Aeroportul Chișinău.

Amintim că, la mijlocul lunii februarie, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a anunțat că prima licitație a fost anulată din motiv de concurență insuficientă. A fost lansată o nouă licitație, care a fost prelungită pe 25 martie după ce în concurs s-a înregistrat o singură companie.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.