VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Liceul „Liviu Deleanu”, unde vineri a avut loc un incendiu, va fi închis timp de o săptămână. Elevii vor învăța de la distanță

Liceul „Liviu Deleanu” din Capitală, unde vineri, 5 aprilie, a avut loc un incendiu, va fi închis timp de o săptămână pentru lucrări de reparație și pentru înlăturarea consecințelor incendiului. În aceste condiții, elevii instituției vor studia de la distanță, fiind organizate ore online. Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepțională a sectorului Buiucani.

„Astfel, în cadrul ședinței s-a decis necesitatea curățării spațiilor, amenajărilor cosmetice a unor încăperi de la etajul 1 și subsol. Totodată, membrii ședinței CSE au convenit ca în perioada 08-12 aprilie, elevii să continue studiile la distanță, în format on-line. În această perioadă vor fi depuse toate eforturile pentru amenajarea, curățarea și crearea unui spațiu sigur pentru revenirea elevilor la ore”, se arată în decizia CSE Buiucani.

Amintim, vineri, 5 aprilie, Liceul „Liviu Deleanu” a fost cuprins de fum, după ce în demisolul instituției a izbucnit un incendiu, acolo fiind în derulare mai multe lucrări. Potrivit informațiilor preliminare, focul mai mult a mocnit, sălile nefiind cuprinse de flăcări.

Pentru lichidarea incendiului, la fața locului au fost trimise 10 echipaje de pompieri, cu un efectiv de 60 de angajați ai IGSU. Incendiul a fost localizat timp de o oră. Elevii au fost evacuați din clădire pentru evitarea intoxicării cu produsele de ardere. Liceul „Liviu Deleanu” este frecventat de aproximativ 1900 de copii.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.