VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Legislativul s-a întrunit în prima ședință plenară din cadrul sesiunii ordinare de toamnă

Parlamentul de la Chișinău s-a întrunit joi, 15 septembrie, în prima ședință plenară din cadrul sesiunii ordinare de toamnă 2022.

Ședința a început prin onorarea drapelului de stat și a imnului de stat al Republicii Moldova, care a fost intonat de către tinerii muzicieni din ”Moldovan Youth Orchestra” și corul unit format din membrii Studioului muzical-coral „Lia-Ciocârlia” de la Centrul „ARTICO”, Corului „Capriccio” de la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi” și  proiectului „Voices Moldova”.

Deputații urmează să examineze mai multe proiecte care urmăresc consolidarea protecției sociale a populației, dar și proiecte de ratificare a unor acorduri internaționale importante.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.