VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

La Taraclia va fi deschisă o sucursală a Universității „Angel Kanchev” din Bulgaria

La Taraclia va fi deschisă o sucursală a Universității „Angel Kanchev” din Bulgaria. Astăzi, în cadrul ședinței Guvernului, au fost desemnați membrii delegației oficiale pentru negocierea proiectului Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Bulgaria.

Delegația va fi condusă de către secretara de stat a Ministerului Educației și Cercetării, Adriana Cazacu-Țigaie. 

Încheierea și implementarea Acordului are drept scop îmbunătățirea calității educației și formării profesionale pentru tinerii din sudul țării. De asemenea, vor fi îmbunătățite condițiile de muncă pentru profesori, vor crește investițiile în baza tehnico-materială a universității, vor fi diversificate programele de studii și va spori calitatea acestora. Totodată, absolvenții vor primi diplome de studii la specialități acreditate și recunoscute în Europa”, precizează Executivul.

Finanțarea sucursalei va fi asigurată din bugetul Universității „Angel Kanchev” din Ruse.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.