VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

La Parlament va avea loc o nouă rundă de audieri privind exploatarea resurselor minerale utile

Comisia mediu și dezvoltare regională va desfășura audieri la subiectul referitor la acțiunile care vor fi întreprinse de instituțiile de resort în contextul implementării Raportului privind exploatarea resurselor minerale utile.

Evenimentul va avea loc miercuri, 21 septembrie, la ora 09:00, în sala Europa din incinta Parlamentului Republicii Moldova.

Comisia anchetă privind modul de exploatare a substanțelor minerale utile și determinarea impactului asupra mediului, constituită în luna noiembrie a anului trecut,, a prezentat raportul de activitate în luna iulie. Documentul conține constatări și recomandări către instituțiile statului. Printre acestea, Guvernul trebuie să asigure elaborarea și aprobarea actelor normative necesare conform recomandărilor, iar Procuratura Generală să prezinte Parlamentului raportul privind investigațiile efectuate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.