VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

La Chișinău va avea loc un târg al producătorilor agricoli

Producătorii agricoli din raioanele Republicii Moldova își vor putea comercializa produsele la târgul producătorilor agricoli „SATUL MEU” – 2022.

Evenimentul se va desfășura în perioada 3 septembrie -30 octombrie la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” din Chișinău.

Producătorii agricoli, gospodăriile țărănești, fermierii, agricultorii individuali pot participa la târg, în fiecare weekend, în intervalul orelor 09.00 – 18.00, pe întreaga perioadă 3 septembrie – 30 octombrie sau alegând dățile selectiv.

Târgul producătorilor agricoli „SATUL MEU” – 2022 se desfășoară sub egida Guvernului Republicii Moldova.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.