VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

La Bălți a fost deschis un Centru de informare și consultanță în afaceri. Alaiba: Invit antreprenorii să profite de oportunitățile oferite

La Bălți a fost deschis un Centru de Informare și Consultanță în Afaceri ODA, cu suportul financiar al Uniunii Europene. Despre aceasta anunță Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării.

Centrul se află pe strada Decebal 13 din Bălți. Acesta va fi deschis de luni până vineri, între orele 08:30 – 17:30.

Potrivit ministrului Dumitru Alaiba, Centrul de Consultanță în Afaceri ODA din Bălți va oferi servicii de informare și consultanță în afaceri IMM-urilor din regiune.

Antreprenorii sunt motorul creșterii economice și trebuie sprijiniți pentru a-și dezvolta afacerile și a crea locuri de muncă. Centrul de Consultanță în Afaceri ODA din Bălți, care a fost astăzi inaugurat, este un pas important în această direcție, oferind servicii de informare și consultanță în afaceri IMM-urilor din regiune”, a menționat Dumitru Alaiba.

Potrivit ministrului, serviciile Centrului vor facilita aplicarea la programe și accesarea resurselor financiare, contribuind astfel la crearea de locuri de muncă, creșterea numărului de companii nou-create, precum și la creșterea competitivității și rezilienței IMM din Republica Moldova.

Invit toți antreprenorii din regiune să profitați de oportunitățile oferite de acest Centru. Oficiul ODA în municipiul Bălți a devenit operațional grație asistenței financiare oferite de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), prin intermediul programului „EU4Moldova: Comunități Locale”. Mulțumesc partenerilor pentru suportul continuu!”, a mai subliniat Alaiba.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.