VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Guvernul va contracta operatori de transport feroviar pentru o oferi servicii mai bune pasagerilor

Guvernul va contracta operatori de transport feroviar pentru a asigura pasagerii cu servicii calitative, punând la dispoziție trenuri confortabile și asigurând diversificarea curselor pentru călători.

Executivul a aprobat, la inițiativa Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, crearea unui grup de lucru privind organizarea și desfășurarea lucrărilor de atribuire a contractului de servicii publice de transport feroviar de pasageri. Grupul va fi responsabil de elaborarea actelor necesare pentru procedura de contractare a serviciilor publice și de negocierea acordului cu întreprinderile feroviare. 

Din componența grupului de lucru fac parte reprezentanți ai Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ministerului Finanțelor, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Agenției Naționale Transport Auto, Agenției Feroviare, Federației Sindicale a Feroviarilor din Republica Moldova, dar și doi membri cu statut de observator – Serviciul de Informații și Securitate și Centrul Național Anticorupție.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.