VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Judocanul Adil Osmanov a obținut bronzul la Europenele U23

Judocanul Adil Osmanov a obținut medalia de bronz la Campionatul European Under 23, care se desfășoară în Bosnia și Herțegovina. Un anunț în acest sens a fost făcut sâmbătă, 29 octombrie, de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Adil Osmanov a dispus de turcul Umalt Demirel, francezul Enzo Gibelli, românul Adrian Sulca și spaniolul Javier Pena, fiind învins doar de viitorul campion european U23 al categoriei de greutate 73 kg, bulgarul Mark Hristov.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.