VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Jetoane pentru cazinou aduse ilegal din regiunea transnistreană

Peste 2800 de jetoane transportate ilegal au fost găsite într-un microbuz ce se deplasa din regiunea transnistreană.

Funcționarii postului vamal intern de la Hârbovăț au supus controlului un microbuz ce se deplasa din regiunea transnistreană. Șoferul a comunicat că nu transportă bunuri sau mărfuri ce sunt pasibile a fi declarate.

În rezultatul controlului vamal, în mijlocul de transport au fost depistate trei cutii ticsite cu jetoane utilizate în jocurile de noroc. Este vorba de 2800 bucăți, pentru care șoferul nu a prezentat acte de proveniență legală.

Lotul comercial de jetoane a fost ridicat, iar persoana este pasibilă să fie sancționată contravențional.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.