VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Israelul confirmă că fugarul Ilan Șor a părăsit țara în data de 6 noiembrie

Biroul Interpol Moldova susține că fugarul Ilan Șor a părăsit Israelul în data de 6 noiembrie, iar o confirmare în acest sens a fost făcută de autoritățile de la Tel-Aviv. Declarația a fost făcută de șeful Biroului Interpol Moldova, Viorel Țentiu, pentru TVR Moldova.

„Azi-dimineaţa, autorităţile din Israel oficial ne-au confirmat că într-adevăr dânsul a ieşit pe data de 6 noiembrie din Israel, după masă, dar zborul şi direcţia sunt necunoscute pentru autorităţile din Israel”, a declarat Viorel Țentiu.  

Autorităţile de la Chişinău nu au însă o confirmare oficială unde s-ar afla acum Ilan Şor, inclusiv la Moscova, așa cum scria presa.

„Federaţia Rusă este stat membru INTERPOL şi secretariatul general de la Lyon va fi solicitat de către Republica Moldova ca să intervină în cazul în care va fi nevoie. La data de 6, toate statele membre INTERPOL au fost solicitate, în cazul în care cetăţeanul Şor va fi pe teritoriul acestor state, să fie întreprinse măsuri pentru reţinere şi arestul acestuia conform solicitării Republicii Moldova”, mai spune Țentiu.

Viorel Țentiu a mai declarat că în adresa tuturor statelor membre ale Interpol au fost făcute solicitări „pentru a reține și aresta acest cetățean la intrarea sau ieșirea din țară”.

Amintim, ieri, presa scria că fugarul Ilan Șor, condamnat la 15 ani de închisoare, ar fi zburat la Moscova cu un avion privat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.