VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Irina Vlah nu se lasă de politică

Bașkanul în exercițiu al Găgăuziei, Irina Vlah, care mai are o săptămână de mandat, va lansa propriul proiect politic în această toamnă. Anunțul a fost făcut la în cadrul unei emisiuni de la Exclusiv TV. Vlah a evitat însă să spună detalii despre noua formațiune și a menționat că va prezenta toate informațiile în septembrie.

„Voi continua să fiu în politică moldovenească. Eu lansez un nou proiect politic, dar detalii despre acest proiect eu voi prezenta toamnă. Și putem să vorbim și despre această, dar în luna septembrie.

 – Cel puțin va fi un proiect european, centrist, de stânga, de dreapta?

 – Eu nu vreau să întru în detalii, eu v-am spus: puțină răbdare și continuăm în politică moldovenească”, a declarat Irina Vlah, citată de ziua.md.

Irina Vlah a mai precizat că nu va face parte din Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, condus de Ion Chicu, așa cum s-a vehiculat anterior, după ce a participat la Congresul extraordinar al PDCM din 11 iunie. 

Irina Vlah a fost bașcanul Găgăuziei două mandate consecutiv, începând cu 2015. Anterior a fost deputat ales pe listele Partidului Comuniștilor. La alegerile pentru funcția de bașcan din 2015 a fost susținută de Partidul Socialiștilor și de Moscova. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.