VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Irina Rângaci, a doua luptătoare calificată la Jocurile Olimpice de la Paris

Luptătoarea Irina Rîngaci s-a calificat și ea pentru Jocurile Olimpice de vară, care vor fi organizate la Paris. Sportiva a obținut dreptul de a participa la cel mai important eveniment sportiv din lume, după ce a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de la Belgrad, în Serbia.

Irina Râmgaci a concurat în categoria de greutate de până la 68 de kilograme și a învins-o în lupta pentru prestigioasa distincție pe nipona Ami Ișiy.

În această săptămână, și luptătoarea Anastasia Nichita s-a calificat pentru marele eveniment sportiv de la Paris, după ce a devenit vicecampioană mondială în categoria de greutate 57 kg la Campionatul de Lupte din Serbia.

În cazul Anastasiei Nichita s-a iscat un scandal. Sportiva acuză Federația de lupte din R. Moldova că ar încerca să o descalifice de la Campionatului Mondial, după ce între luptătoare și fostul ie antrenor au apărut niște neînțelegeri.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.