VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Ceban propune pedepse pentru populism

Politicienii ajunși în funcții elective trebuie trași la răspundere pentru nerealizarea angajamentelor anunțate în programele electorale, iar pentru neîndeplinirea a cel puțin jumătate dintre promisiuni să fie lipsiți ș ide dreptul de a mai candida. De această părere este primarul Capitalei, Ion Ceban, care susține că, în prezent, discută despre posibilitatea elaborării unui proiect de lege în acest sens.   

”Avem o grămadă de șarlatani care promit în stânga și în dreapta tot felul de lucruri, că vor reduce prețul la gaz, că vor diminua costurile la energie, la apă, la energia termică, la produse și servicii, că vor da ceea ce nu a mai dat nimeni nici în Statele Unite. Primarul nu are nicio treabă cu reducerea acestor tarife. Vreau ca pentru toți acești șarlatani să fie introdusă o pedeapsă. Nu ai realizat 50% din ceea ce ți-ai propus în mandat nu ai voie să candidezi. Să existe un organ colegial, delegat de toate partidele. În Moldova oamenii au pierdut simțul responsabilității”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” de la N4.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.