VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Ceban, mulțumit de demisia Cabinetului Gavrilița: Suntem gata să colaborăm cu noul Guvern

Edilul Capitalei, Ion Ceban, se arată mulțumit de demisia Cabinetului de Miniștri condus de Natalia Gavrilița.

Potrivit acestuia, acest lucru ”Trebuia demult să se întâmple”.

”Fostul Guvern a fost un eșec pentru țară, iar drept urmare avem foarte multe decizii nocive pentru cetățeni și sper că unii vor răspunde în fața legii. Demult trebuia să se întâmple aceste demisii. Vedem care va fi componența noului Executiv în frunte cu candidatul propus la premier”, a scris Ceban.

Edilul subliniază că Primăria Capitalei este gata să colaboreze cu noul Guvern condus de Dorin Recean.

Suntem gata să colaborăm cu o echipă nouă. Sunt probleme pe care trebuie să le abordăm și vedem cum vor derula lucrurile. Deoarece anterior Primăria Chișinău era blocată în anumite procese, dar și unele proiecte pentru oraș erau intenționat blocate. Sper că vor veni cu adevărat specialiști și profesioniști în aceste funcții”, a mai scris Ceban.

Amintim că la data de 10 februarie, Natalia Gavrilița și-a anunțat la prânz demisia, la un an și jumătate de la învestire. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.