VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Iohannis, mesaj pentru moldoveni de Ziua Independenței: România este alături de Moldova

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Moldovei.

Într-o postare pe pagina sa de Twitter, Iohannis menționează că România va continua să sprijine aderare țării noastre la UE.

Felicitări Republicii Moldova cu prilejul Zilei Independenței! România este alături și va continua să sprijine aderarea sa la UE, reziliența, siguranța și prosperitatea cetățenilor săi”, a scris Iohannis.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.