VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Invitații la summitul din 1 iunie vor circula gratuit în troleibuzele și autobuzele din Chișinău

Invitații la Summitul Comunității Politice Europene vor putea călători gratuit în troleibuzele și autobuzele din Chișinău în perioada 30 mai – 3 iunie. Primăria Capitalei a emis în acest sens 2500 de abonamente speciale.

Tichetele speciale vor fi transmise Ministerului de Externe pentru a le repartiza membrilor delegațiilor, invitaților, jurnaliștilor și altor oaspeți, care vor vizita Chișinăul cu ocazia summitului european din 1 iunie.

”Abonamentele au perioadă de valabilitate de 5 zile calendaristice, pentru perioada 30 mai – 3 iunie 2023 și conțin toate elementele de protecție, date privind aplicația Tranzy, care permite monitorizarea în timp real a deplasării unităților de transport public, dar și link-ul către pagina visit.chisinau.md/, care conține informații de interes pentru turiști”, se arată într-un comunicat al Primăriei Chișinău.  

Cheltuielile pentru tipărirea abonamentelor speciale au fost acoperite de municipalitate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.