VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Întreprinderea de Stat „Barza Albă”, inclusă în Lista bunurilor nepasibile de privatizare

Întreprinderea de Stat „Barza Albă” a fost inclusă în Lista bunurilor nepasibile de privatizare.

Aceasta se întâmplă după ce întreprinderea a devenit obiect al patrimoniului cultural-național al Republicii Moldova, urmare a unei legi adoptate de Parlament în vara anului 2022.

În cadrul ședinței de astăzi, deputații au votat în a doua lectură proiectulde lege pentru completarea anexei respective la Legea privind administrarea și deetatizarea proprietății publice.

Inițiativa legislativă a fost votată de 70 de deputați.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.