VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Interdicție anulată: Deputata Marina Tauber are dreptul să părăsească orașul Chișinău

Deputata Marina Tauber, vizată în două cauze penale, are dreptul să părăsească municipiul Chișinău. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, de magistrații Judecătoriei Chișinău.

Contactat de Vocea Basarabiei, serviciul de presă al Procuraturii Anticorupție a menționat că „decizia magistraților la moment nu afectează investigațiile”.

Marina Tauber a fost reținută de procurori în timp ce încerca să zboare spre Israel, cu escală prin Istanbul. Deputata a declarat că reținerea reprezintă o comandă politică și că nu a încălcat nicio restricție impusă de procurori.

Menționăm că politiciana este vizată în două cauze penale, inițiate pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și „falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului „ȘOR”. 

Reamintim că la data de 17 iulie, Tauber a fost eliberată din arest la domiciliu și plasată sub control judiciar.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.