VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Inspectori de mediu, agresați în timpul unei operațiuni antibraconaj. Șeful IPM: Locul bandiților este la pușcărie

Mai mulți inspectori de mediu au fost agresați în timpul unei operațiuni antibraconaj. Cazul a avut loc în această noapte, în jurul orei 00:30, în extravilanul satului Ghidighici.

Șeful Inspectoratul pentru Protecția Mediului (IPM), Ion Bulmaga, a scris pe o rețea de socializare că operațiunea a fost planificată cu mai mult timp în urmă.

Inspectorii de mediu au fost atacați de mai multe persoane, în jur de 20 de inși, care aveau în dotare arme de tip automat, pistoale precum și arme de vânătoare. Pe lingă faptul că li s-au zmuls din piept camerele din dotare, aceștia au fost agresați fizic, unul dintre ei ajungând la spitalul de urgență!”, a subliniat Bulmaga.

Potrivit lui, acțiunile banditești ale braconierilor sunt în vizorul Inspectoratului de Poliție Buiucani.

Este un caz, fără precedent și atrag atenția opiniei publice de a-l monitoriza! Țara trebuie să-și cunoască eroii iar locul bandiților este la pușcărie!”, a mai scris șeful IPM.

Contactată de Vocea Basarabiei, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că bărbații care se ocupau cu braconajul au fost identificați.

”Aceștia s-au dovedit a fi bărbați cu vârstele de 30-35 ani. La moment angajații poliției stabilesc toate circumstanțele cazului și acumulează tot materialul probatoriu. Pe caz este inițiată o anchetă”, a precizat Natalia Stati.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.