VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Inspectoratul Național de Securitate Publică are un nou șef

Inspectoratul Național de Securitate Publică are un nou șef. Este vorba despre Marin Manița.

Noul conducător al INSP și-a început activitatea în Regimentul de patrulă și santinelă „SCUT”, unde a activat până în 2013, când a fost creat Inspectoratul național de patrulare.

La INP a activat din 2013 și până în 2019, o perioadă deținând și funcția de șef-adjunct al instituției.

Începând cu 2019 și până în prezent, Marin Manița a activat în corpul de conducere al Serviciului Protecție și Pază de Stat.

Noul șef al INSP își propune să continue bunele practici ale instituției, orientate spre siguranța fiecărui cetățean, dar și să implementeze noi practici în linie cu standardele europene. Conducătorul Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu i-a dorit noului conducător succes, verticalitate și activitate bazată intens pe asigurarea siguranței cetățenilor”, menționează IGP.

Până astăzi funcția de șef al INSP a fost deținută de Vitalie Timotin.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.