VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

INSP: Peste 4.000 de șoferi, amendați în weekend. Principalele încălcări depistate

Peste 4.000 de conducători auto au încălcat regulile de circulație rutieră în acest weekend. Despre aceasta anunță Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Potrivit comunicatului remis, 10 conducători auto au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport pentru că se aflau în stare de ebrietate, iar 5 au refuzat să treacă procedura de testare alcoolscopică;

Alți 652 de șoferi au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză, iar 1.029 de conducători au fost sancționați pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră.

401 șoferi au primit amenzi pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor, iar alți 183 de șoferi au primit sancțiuni pentru încălcarea regulilor de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor.

INSP mai anunță că cu amenzi s-au ales și 296 de pietoni care au traversat neregulamentar strada.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.