VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

INSP: 4.000 de șoferi, amendați în weekend. Principalele încălcări depistate

Circa 4.000 de conducători auto au încălcat regulile de circulație rutieră în acest weekend. Despre aceasta anunță Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Potrivit comunicatului remis, 1.007 șoferi au încălcat limita de viteză, alți 32 de conducători auto au fost prinși în stare de ebrietate la volan.

Totodată, peste 700 de șoferi au încălcat regulile de folosire a centurii de siguranţă, a vestei de protecție sau a sistemului de reținere pentru copii.

INSP mai anunță că 109 șoferi au purtat convorbiri telefonice în timpul conducerii automobilului, 368 au oprit mașina în locuri interzise, 211 nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliştilor, iar peste 580 de șoferi nu au respectat indicatoarele rutiere de prioritate.

Polițiștii au fost solicitați să intervină la 194 de chemări parvenite la numărul unic de urgență 112.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.