VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Infrastructura energetică civilă, atacată de ruși în patru regiuni ucrainene, inclusiv Kiev

În noaptea de 19 spre 20 iunie, forțele ruse au atacat teritoriul Ucrainei, provocând pagube instalațiilor energetice din patru regiuni.

Potrivit Ukrenergo, Rusia a lansat un nou atac masiv asupra infrastructurii energetice civile a Ucrainei. Echipamentele au fost avariate la unități din regiunile Vinița, Dnepropetrovsk, Donețk și Kiev. Consecințele sunt încă în curs de stabilire.

Șeful Administrației Regionale din Vinița, Serghei Borzov, a notat în Telegram că forțele ruse au lovit o infrastructură critică cu drone. Nu au fost victime, dar la fața locului au fost luate măsuri de intervenție.

Și administrația regională din Kiev a anunțat că, noaptea trecută, capitala ucraineană a fost ținta unor atacuri cu drone, toate aparatele fiind însă distruse de sistemele de apărare antiaeriană înainte de a ajunge la sol.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.