VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiul de la Liceul „Liviu Deleanu” mai ține elevii acasă. Orele online, menținute toată săptămâna

Elevii Liceului „Liviu Deleanu” din sectorul Buiucani al Capitalei, acolo unde în 5 aprilie a avut loc un incendiu, vor învăța și în această săptămână de la distanță. Decizia privind prelungirea orelor online a fost luată la ședința de azi a Comisiei pentru Situații Excepționale a sectorului Buiucani.

„De luni, 22 aprilie, copiii vor reveni la studii”, a declarat pretorul sectorului Buiucani în cadrul unei intervenții online chiar din fața Liceului „Liviu Deleanu”, transmite Primăria Chișinău.

Funcționarul cheamă, în continuare, responsabilii administrației instituției să intervină activ pentru înlăturarea consecințelor incendiului. 

„S-a solicitat administrației liceului să vină cu un raport despre toate lucrările care au fost efectuate în acest liceu. Vorbim de lucrări de reparație și montare a sistemului antiincendiu, lucrări la pozarea sistemului electric etc.”

Incendiul de la Liceul „Liviu Deleanu” din sectorul Buiucani al Capitalei a fost provocat de abateri admise în timpul unor lucrări de sudură. Constatarea a fost făcută de IGSU.

Amintim, incendiul a izbucnit în 5 aprilie, în demisolul instituției. În urma arderii au fost evacuate aproximativ 1900 de persoane, iar în misiunea de lichidare a incendiului au participat 60 de salvatori și pompieri cu 10 unități de tehnică. Datorită mobilizării eficiente a corpului didactic și a responsabililor din cadrul instituției de învățământ, nici o persoană nu a avut de suferit.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.