VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Incident în raionul Sîngerei: O femeie a căzut într-o groapă de canalizare, la o adâncime de 5 metri

O femeie din satul Pepeni, raionul Sîngerei, s-a ales cu o fractură la picior după ce a căzut într-o groapă de canalizare, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

În seara zilei de 17 ianuarie, angajații IGSU au fost solicitați pentru a salva o femeie care a căzut într-o groapă de canalizare. Imediat, la fața locului a fost îndreptată o echipă de pompieri, care au stabilit că persoana în stare conștientă se afla la o adâncime de 5 metri.

Potrivit IGSU, în circa 15 minute, cu ajutorul echipamentului specializat, salvatorii au reușit extragerea femeiei în vârstă de 69 de ani la suprafață. Aceasta a suferit o fractură la picior și a fost preluată de echipajul medical pentru ulterioare îngrijiri medicale la spitalul raional.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 24 situații de risc.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.