VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Începe lupta împotriva ambroziei

Primăria Capitalei anunță că a alocat un milion de lei pentru lupta împotriva ambroziei. Suma prevede, în special, achiziția de erbicide pentru distrugerea plantei, ce poate provoca alergii grave.

În această vară, muncitorii urmează să intervină pe o suprafață totală de 68 de hectare, cu 8 hectare mai mult decât acum trei ani.

Responsabilii de la Întreprinderea ”Spații Verzi” precizează că, în contextul creșterii suprafețelor cu ambrozie, sunt necesare intervenții complexe, atât pe în oraș, cât și la periferii pentru a distruge ambrozia. Asociația susține că activitățile cele mai ample trebuie realizate la începutul perioadei de vegetație și precizează că menține un dialog cu ministerul de resort și cu specialiștii din domeniu pentru a identifica cele mai eficiente metode de combatere a ambroziei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.