VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiul de la sediul NATO din Moldova: polițiștii au reținut un suspect

Poliția a anunțat că a reținut o persoană bănuită de provocarea incendiului la sediu NATO din Republica Moldova. Oamenii legii nu au oferit detalii despre suspect.

„Persoana bănuită de provocarea incendiului a fost reținută și escortată la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru audieri, cu ulterioara reținere pentru 72 de ore”, anunță Inspectoratul General al Poliției.

Amintim că un incendiu s-a produs în seara zilei de 8 februarie la clădirea Universității de Stat din Moldova (USM) care găzduiește Centrul de documentare NATO în R. Moldova. Atunci, Poliția și administrația universității au declarat că sediul a fost incendiat în mod intenționat. 

Reprezentanții Centrului de Informare și Documentare privind NATO de la Chișinău, au condamnat „actul de violență” menționând că sunt „profund îngrijorați de consecințele” acestuia.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.