VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu la Liceul „Liviu Deleanu” din Capitală. Clădirea a fost cuprinsă de fum, iar elevii au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit la amiază la Liceul „Liviu Deleanu” din sectorul Buiucani al Capitalei. Mai multe săli, inclusiv holul central, a fost cuprins de un fum dens, iar toți elevii și angajații instituției au fost evacuați.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:37. Pentru lichidarea incendiului, la fața locului au fost trimise 10 echipaje de pompieri, cu un efectiv de 60 de angajați ai IGSU. Incendiul a fost localizat timp de o oră. Salvatorii au stabilit că focul a cuprins demisolul instituției de învățământ. Elevii au fost evacuați din clădire pentru evitarea intoxicării cu produsele de ardere. Victime nu au fost raportate, iar din interiorul clădirii liceului au fost evacuați aproximativ 1900 de copii.

Cauza, circumstanțele și pagube materiale urmează a fi stabilite ulterior.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.