VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu la Institutul Oncologic: Flăcările au cuprins o încăpere auxiliară pentru muncitori

În dimineața zilei de 24 iulie pompierii au fost solicitați pentru a lichida un incendiu izbucnit pe teritoriul Institutului Oncologic din capitală. Potrivit IGSU, arderea s-a produs într-o cameră dintr-un bloc a spitalului cu 3 nivele.

Salvatorii și pompierii ajunși la fața locului au stabilit că flăcările au cuprins încăperea auxiliară pentru muncitorii instituției amplasată la primul etaj a clădiri. Arderea a fost localizată către ora 07:39. Incendiul a fost lichidat de pompieri în decurs de 15 minute.

Potrivit pompierilor, nicio persoană nu a avut de suferit, iar focul a distrus mai multe bunuri materiale din interiorul încăperii afectate.

Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.