VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu într-un bloc din Briceni: 5 persoane, inclusiv 2 copii, au fost evacuate de pompieri

Cinci persoane au fost evacuate de pompieri dintr-un bloc de locuit din orașul Briceni în urma unui incendiu. Proprietarul apartamentului a fost transportat la spital în stare gravă. Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 5 decembrie.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) un apartament dintr-un bloc de locuit cu 4 nivele a fost cuprins de foc. La fața locului au intervenit pompierii, care ajunși au stabilit că incendiul a afectat apartamentul de la etajul trei, iar scara blocului era inundată cu fum dens. 

În timpul intervenției, angajații IGSU au evacuat din apartamentele vecine 5 persoane, dintre care doi minori pentru evitarea intoxicării acestora cu produsele de ardere. În urma incendiului flăcările au distrus bunurile materiale din interiorul a două camere a apartamentului afectat cu suprafața totală de 50 m2. 

Totodată pompierii, au evacuat din scara blocului proprietarul apartamentului. Bărbatul în vârstă de 62 de ani a primit intoxicație cu monoxid de carbon și a suferit arsuri de gradul II, fiind predat către ambulanță și transportat la spitalul raional Briceni în stare gravă.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de pompieri.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.