VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu pe o stradă din Capitală: O casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări

Un incendiu a izbucnit într-o casă de locuit de pe strada Alexandru cel Bun din Capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:43.

Potrivit informațiilor înregistrate o casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări. Pentru stingerea incendiului la fața locului au intervenit 4 echipe de pompieri.

Ajunși, angajații IGSU au stabilit că arderea s-a produs într-o casă de locuit cu două nivele. Salvatorii au reușit localizarea arderii către ora 18:54 și lichidarea completă a incendiului la ora 19:28.

Focul a afectat complet acoperișul locuinței, care ulterior s-a prăbușit.

Conform IGSU, nici o persoană nu a avut de suferit, iar focul a distrus mai multe bunuri materiale păstrate la balconul de la etajul doi, precum și cele dintr-o cameră cu suprafața de 20m2.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.