VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu devastator la Fălești: Un bărbat de 43 de ani și-a pierdut viața

Un incendiu devastator s-a produs în după amiaza zilei de 21 ianuarie într-o locuință din satul Izvoare, raionul Fălești.

Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:44.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că un bărbat de 43 de ani a fost depistat carbonizat de vecini cu hainele arse pe fațada casei. Primele investigații efectuate de specialiști au arătat că cel mai probabil hainele s-au aprins de la o țigară nestinsă. Incendiu s-a autostins”, anunță IGSU.

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de organele de resort.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.