VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Încă un moldovean prins pentru organizarea trecerii ilegale a ucrainenilor

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce transporta ilegal patru ucraineni cărora le-a organizat trecerea ilegală în Republica Moldova. Străinii urmau să achite pentru migrarea ilegală în țara noastră câte 5000 de dolari.

„Ca umare a fost stabilită activitatea infracțională a unui conațional, care împreună cu alți cetățeni ai R. Moldova și Ucrainei, organiza trecerea ilegală a frontierei de stat pentru bărbați ucraineni. Străinii erau preluați din zona de frontieră și ulterior conduși pe teritoriul Republicii Moldova. 5000 dolari SUA ar fi costat migrarea ilegală pe fiecare cetățean ucrainean”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În seara zilei de 14 decembrie 2023, bănuitul a fost reținut în flagrant delict la intrare în orașul Edineț. Acțiunile sale au fost monitorizate din zona de frontieră, de unde s-a observat cum preia patru persoane. La verificarea mijlocului de transport au fost depistați și cei patru cetățeni străini.

La demersul Procuraturii Ocnița, în privința persoanei reținute a fost aplicată măsura preventivă arest la domiciliu cu aplicarea dispozitivului de monitorizare. Autoturismul utilizat în transportarea străinilor a fost ridicat și indisponibilizat la sediul Direcției.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.