VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Încă o categorie de beneficiari vor primi alocație lunară de stat în mărime de 750 de lei lunar

O nouă categorie de beneficiari vor primi alocaţie lunară de stat în mărime de 750 lei lunar.

Potrivit Casei Naţionale de Asigurări Sociale este vorba despre persoanele antrenate de Ministerul Apărării la strângerea muniţiilor şi a tehnicii militare, la deminarea teritoriului şi a obiectelor în perioada de după acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii teritoriale şi a independenţei Republicii Moldova”.

Menționăm că alocaţia lunară de stat se stabileşte din luna depunerii cererii cu documentele necesare.

Cererea se depune personal sau prin intermediul reprezentantului desemnat prin procură ori prin împuternicire de reprezentare creată în baza semnăturii electronice în cadrul Registrului împuternicirilor de reprezentare în baza semnăturii electronice (MPower), la Casa Teritorială de Asigurări Sociale de la locul de domiciliu.

La cerere se vor anexa următoarele documente:

  • actul de identitate (original şi copie);
  • legitimaţia de veteran de război (original şi copie);
  • certificatul confirmativ, eliberat de Marele Stat Major al Armatei Naţionale, ce confirmă participarea persoanei la strângerea muniţiilor şi a tehnicii militare, la deminarea teritoriului şi a obiectelor în perioada de după acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii teritoriale şi a independenţei Republicii Moldova (original).

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.