VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

În weekend, PMAN va fi închisă pentru circulația rutieră

Circulația rutieră va fi sistată, în weekend, pe bd. Ștefan cel Mare în zona Pieței Marii Adunări Naționale. Anunțul a fost făcut de Primăria Chișinău, care susține că sâmbătă și duminică în PMAN vor fi organizate mai multe manifestații dedicate Zilei Europei și va fi difuzată finala Concursului Eurovision 2023, acolo unde s-a clasat și Republica Moldova.

Primăria Municipiului Chișinău a informat că traficul va fi restricționat încă din seara de vineri, 12 mai, de la ora 21.00, și va fi reluat abia luni dimineața, la ora 08.00.  

Autoritățile anunță că din această cauză a fost redirecționat și transportul public pe străzile adiacente. Așadar, troleibuzele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 34 vor circula în weekendul ce vine pe strada București.

Amintim că duminică, între orele 09.00 și 14.00 în Capitală vor avea loc simulări generale ale Poliției și altor structuri de asigurare a ordinii publice în contextul summitului european din 1 iunie. Circulația rutieră va fi sistată pe mai multe artere importante din sectoarele Centru și Botanica, precum bd. Ștefan cel Mare, bd. Dacia, viaduct și traseul spre Aeroportul Internațional Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.